Over het bedrijf
Jack Bean is de liefdesbaby van duurzame chef Pepijn Schmeink en sociaal ondernemer Mathijs Huis in ‘t Veld. Sinds de start in 2018 hebben al tienduizenden mensen kunnen genieten van de 100% plantaardige, lokaal ingekochte en zelf gekookte gerechten van de hand van Pepijn. En dat vinden wij niet alleen zelf heel lekker, ook professionele recensenten (een 8 in de Volkskrant) en onze gasten zijn enthousiast (gem. online review van 4,5).
Na 4 jaar is het de hoogste tijd om onze vleugels uit te slaan en onze keuken ook naar Amsterdam te brengen. Met nieuwe energie, een nog sterkere en duurzamere propositie én zelfs een nieuwe merknaam lanceren we deze zomer in Amsterdam. We openen onze eerste locatie op de Kinkerstraat en bouwen vanaf daar aan een netwerk van locaties waarmee je altijd binnen 30 minuten van ons eten kunt genieten.
De bedrijfsleider is aan boord en samen met hem werven we momenteel een volledig nieuw team. We zoeken enthousiaste, allround en flexibele collega’s die parttime (vanaf 16 uur per week) of fulltime beschikbaar zijn. Join our good food movement!
Deel
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Tumblr
WhatsApp
VK
Mail