Over het bedrijf
Tien jaar geleden zijn Enver en Rodney begonnen chocola te maken. Sindsdien is er veel gebeurd en onze chocola is inmiddels een begrip voor liefhebbers van heerlijke en duurzame producten. Sinds 2019 produceren wij solar-powered en emissie-vrij in onze fabriek in de Amsterdamse cacaohaven. Onze fabriek is een levendige plek. Het ruikt hier niet alleen altijd naar chocola, er gebeurt hier veel meer. Twee keer per jaar komt het zeilschip Tres Hombres onze cacao brengen, twee keer per jaar komen honderden fietsers vanuit Duitsland onze chocola ophalen en we organiseren voortdurend workshops en pairings waar we jou graag meer over onze idealen en duurzame werkwijze vertellen.
Wij willen de heerlijkste chocola maken – bij ons draait echt alles om smaak! En wij geloven dat genot nooit ten koste van mens of natuur mag gaan. Wij zijn ondernemers, en we ondernemen heel bewust.
En wat blijkt? Onze sterke idealen dragen juist bij aan een betere smaak.
Pure biologische ingrediënten, goed betaalde boeren die de tijd kunnen nemen voor het oogsten, drogen en fermenteren, je proeft het allemaal!
Deel
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Tumblr
WhatsApp
VK
Mail